Házirend

FOGLALKOZÁSOK:
A foglalkozásokra való bekerülés feltétele egy felmérés, mely alapján javaslatot teszünk, hogy szükség van-e a fejlesztésre; illetve milyen típusú foglalkozást ajánlunk. Foglalkozásaink egyéni vagy csoportos formában zajlanak. A csoportokat a gyermek igényeinek és a korosztályának megfelelően állítjuk össze. A foglalkozások lehetséges időpontjai a felmérést követően kerülnek egyeztetésre.
A foglalkozások 45/60/90 percesek, az előre egyeztetett időponttól számítva. Késés esetén nincs mód a hosszabbításra.
Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket, és jöjjön érte. Csak a szülőnek vagy a szülő által írásban megbízott személynek adjuk át a gyermeket.
Kérjük, hogy a gyermek a foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen. Étkezni kizárólag a kertben és a váróban lehet. A foglalkozás előtt 5-10 perccel érkezzenek meg, és küldjék/vigyék el a gyermeket WC-re. (A foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét.)
15 perc késés után már nem fogadjuk a gyermeket, az alkalom igénybe vettnek számít.

 

RUHÁZAT:
Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni. Kérjük a kísérőket, hogy húzzanak lábzsákot, vagy a kinti cipőt cseréljék váltópapucsra.
A foglalkozásoknak megfelelő kényelmes ruházat és tapadós zokni viselését kérjük, az esetleges balesetek megelőzése céljából. Kérjük, hogy mindenkinek legyen saját csúszásmentes zoknia.

 

KERTHASZNÁLAT, VÁRÓ, FEJLESZTŐ SZOBÁK:
A kültéri játékok kizárólag a szülő/kísérő (18 év feletti személy) felügyelete mellett, és felelősségére használhatók. A váróban elhelyezett könyveket, játékokat a kertbe kivinni, vagy hazavinni tilos. A polcról levett játékokra vigyázzanak, azokat a helyükre tegyék vissza. Az őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A kertben, a váróban és a fejlesztő szobákban kamerarendszer működik.

 

BETEGSÉGEK:
Kizárólag teljesen egészséges gyermek és kisérője érkezzen a fejlesztésekre, beteg gyermeket nem tudunk fogadni.

PARKOLÁS:
A Fejlesztőpont előtti szakaszon 3 órás parkolási idősáv van megadva, ami azt jelenti, hogy érkezéskor egy órával kell jelezni, hogy hány órakor hagytuk ott az autót és utána 3 órát szabadon lehet parkolni (tudunk ilyen órát adni, amennyiben nincs Önöknek). 
Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek oda, hogy ne álljanak el szomszédos bejáratot, kertkaput a kiszállás és a beszállás idejére se.