top of page

Házirend

FOGLALKOZÁSOK:

A foglalkozásokra való bekerülés feltétele egy felmérés, mely alapján javaslatot teszünk, hogy szükség van-e a fejlesztésre; illetve milyen típusú foglalkozást ajánlunk. Foglalkozásaink egyéni vagy csoportos formában zajlanak. A csoportokat a gyermek igényeinek és a korosztályának megfelelően állítjuk össze. A foglalkozások lehetséges időpontjai a felmérést követően kerülnek egyeztetésre. A foglalkozások 45 percesek, az előre egyeztetett időponttól számítva. Késés esetén nincs mód a hosszabbításra. Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket, és jöjjön érte. Csak a szülőnek vagy a szülő által írásban megbízott személynek adjuk át a gyermeket. Kérjük, hogy a gyermek a foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen. Étkezni kizárólag a kertben és a váróban lehet. A foglalkozás előtt 5 perccel érkezzenek meg, és küldjék/vigyék el a gyermeket WC-re. (A foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét.) 15 perc késés utána már nem fogadjuk a gyermeket, az alkalom igénybe vettnek számít.

RUHÁZAT:

Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni. Kérjük a kísérőket, hogy húzzanak lábzsákot, vagy a kinti cipőt cseréljék váltópapucsra. A foglalkozásokon kérjük a kényelmes ruházat és tapadós zokni viselését, az esetleges balesetek megelőzése céljából. Kérjük, hogy mindenkinek legyen saját csúszásgátlós zoknija! Az első két hétben biztosítunk csúszásgátlós zoknit, utána 200 forint/alkalom áron tudnak kapni a gyerekek.

KERTHASZNÁLAT, VÁRÓ, FEJLESZTŐ SZOBÁK:

A kültéri játékok kizárólag a szülő/kísérő (18 év feletti személy) felügyelete mellett, és felelősségére használhatók. A váróban elhelyezett könyveket, játékokat a kertbe kivinni, vagy hazavinni tilos. A polcról levett játékokra vigyázzanak, azokat a helyükre tegyék vissza. Az őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. 

PARKOLÁS:

A Fejlesztőpont előtti szakaszon 3 órás parkolási idősáv van megadva, ami azt jelenti, hogy érkezéskor egy órával kell jelezni, hogy hány órakor hagytuk ott az autót és utána 3 órát szabadon lehet parkolni. Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek oda, hogy ne álljanak el szomszédos bejáratot, kertkaput, a kiszállás és beszállás idejére se! Ha nincs hely a Fejlesztőház közvetlen közelében, parkoljanak néhány házzal arrébb.

BETEGSÉGEK:

Kizárólag teljesen egészséges gyermek és kísérője érkezzen a fejlesztésekre. Beteg gyermeket nem tudunk fogadni!

VÍRUSHELYZET:

Bizonytalan ideig kérjük Önöket, hogy ne használják a várót, a kerti padokon vagy az autóban tudnak várni a kísérők a fejlesztésen lévő gyerekekre (kivétel: ha valaki BKV-val érkezett és kint hideg van). A gyerekeket a kertben vesszük át és adjuk vissza. Ha a gyerkőc még kicsi vagy éretlen ahhoz, hogy egyedül vegyen részt a foglalkozáson kérjük, hogy egy szülő vegyen részt a fejlesztésen. A bejáratnál kézfertőtlenítő folyadékot helyeztünk el. A gyerekeket megérkezéskor elkísérjük kezet mosni, bevezettük a papír törölközőt/vagy a saját törölközőt, amit gyerekenként cserélünk és mosunk. A mosdókban fertőtlenítő szappant helyeztünk ki. A kilincseket, lámpakapcsolókat, wc-ket, csapokat, padlót, fejlesztő eszközöket naponta többször fertőtlenítjük. Gyakran szellőztetünk és BradoLife Légtérkezelő Aerosol-t használunk.  A váróban levő és a kerti játékok saját felelősségre használhatóak, naponta többszöri fertőtlenítésüket nem tudjuk vállalni. Amikor az esetszámok aktuális állása vagy a törvényi szabályozás megkívánja mi maszkban (orrot és szája eltakaró) dolgozunk és ez kötelező a szülőknek is amennyiben bent tartózkodnak.

bottom of page