Díjfizetés és lemondási feltételek

A foglalkozások díját előre, készpénzben kérjük rendezni. Az árakról az interneten és a faliújságon is tájékozódhatnak.

 

Alkalmi fizetésre kizárólag az első 4 alkalommal van lehetőség.

A foglalkozásoknál a havi befizetések minden esetben a hónap első foglalkozásán történnek, az adott hónapban megtartandó foglalkozások száma szerinti összeggel. Ha a hónap elején hiányzik a gyermek akkor visszamenőleg is ki kell fizetni az alkalmakat, ugyanúgy pótolhatóak, mint a hó közben történő hiányzások. (A táblázat 4 és 8 alkalmas havi díjakat tartalmaz, 5 hetes hónap esetén az árak az alkalmak számának megfelelően változnak).

Kérjük, hogy a foglalkozások zavartalan kezdése és lebonyolítása érdekében a fizetési időpontot szíveskedjenek betartani! Köszönjük!

A bérlet 1 hónapon belül felhasználandó. Hiányzás esetén 30 napon belül, pótlási lehetőséget biztosítunk (a saját időpontokon kívül), amennyiben a hiányzást a foglalkozás kezdő időpontjához képest előző este 18.00-ig írásban jelezték (függetlenül attól, hogy a lemondás hétvégén, ünnepnap vagy hétköznap történik). Amennyiben a lemondás nem történik meg időben az alkalom igénybevettnek számít. A betegség miatt történő lemondásokat ugyanígy kezeljük! Tehát például, ha aznap reggel történik a lemondás betegség miatt, amelyik napon a foglalkozás lenne (vagy előző este 18.00 után), akkor az késői lemondásnak számít, az ára felszámolásra kerül.
A foglalkozások lemondása írásban történhet. Emailben: a fejlesztopont@fejlesztopont.hu email címen vagy SMS-ben: +36-20-275-9444-es telefonszámon. Kérjük lemondás esetén tüntessék fel a gyermek teljes nevét és a foglalkozás időpontját.
A terapeutáknak szóban jelzett hiányzásokat nem tudjuk elfogadni.

A foglalkozáson való részvétellel a szülő a fent leírtakat elfogadja. 
 
Kérdéseikkel kérjük, forduljanak a foglalkozást vezető terapeutához, vagy a Fejlesztőpont vezetőjéhez, Somló Zitához, tel: +36-20-275-9444