top of page

Díjfizetés és lemondási feltételek

A foglalkozások díját előre, készpénzben kérjük rendezni. Az árakról az interneten és a faliújságon is tájékozódhatnak.

 

Alkalmi fizetésre kizárólag az első 4 alkalommal van lehetőség.

 

A foglalkozásoknál a havi befizetések minden esetben a hónap első foglalkozásán történnek, az adott hónapban megtartandó foglalkozások száma szerinti összeggel. Ha a hónap elején hiányzik a gyermek akkor visszamenőleg is ki kell fizetni az alkalmakat, ugyanúgy pótolhatóak, mint a hó közben történő hiányzások. (Az ártáblázat 4 és 8 alkalmas havi díjakat tartalmaz, 5 hetes hónap esetén az árak az alkalmak számának megfelelően változnak).


Kérjük, hogy a foglalkozások zavartalan kezdése és lebonyolítása érdekében a fizetési időpontot szíveskedjenek betartani! Köszönjük!

 

A bérlet 1 hónapon belül felhasználandó. Hiányzás esetén 30 napon belül pótlási lehetőséget biztosítunk (a saját időpontokon kívül), amennyiben a hiányzást a foglalkozás kezdő időpontjához képest előző este 18.00-ig írásban jelezték (függetlenül attól, hogy a lemondás hétvégén, ünnepnap vagy hétköznap történik). Amennyiben a lemondás nem történik meg időben az alkalom igénybevettnek számít. A betegség miatt történő lemondásokat ugyanígy kezeljük! Tehát például, ha aznap reggel történik a lemondás betegség miatt, amelyik napon a foglalkozás lenne (vagy előző este 18.00 után), akkor az késői lemondásnak számít, az ára felszámolásra kerül. A szüneteket az állami rendszer szerint mi is megtartjuk, ehhez igazítva kérjük a havidíjakat befizetni, például decemberben nincs rá mód, hogy valaki csak néhány alkalmat fizessen, a gyermek helye akkor biztosított januárra, ha a teljes decemberi havidíj rendezve van.


A foglalkozások lemondása írásban történhet. Emailben: a fejlesztopont@fejlesztopont.hu email címen vagy SMS-ben: +36-20-275-9444-es telefonszámon. Kérjük lemondás esetén tüntessék fel a gyermek teljes nevét

és a foglalkozás időpontját. A terapeutáknak szóban jelzett hiányzásokat nem tudjuk elfogadni.

A foglalkozáson való részvétellel a szülő a fent leírtakat elfogadja.  Kérdéseikkel kérjük, forduljanak a foglalkozást vezető terapeutához, vagy a Fejlesztőpont vezetőjéhez, Somló Zitához, tel: +36-20-275-9444

TANÉV VÉGE:

Tanév végén minden gyermek éves munkáját értékeljük, szóban és/vagy írásban, melynek díja tételenként 5000 forint. Lehetőség van kontrollmérés kérésére 10.000 forintért.

bottom of page